Apicbase

Over ons

Apicbase is de ruggengraat van voedingsbedrijven wereldwijd. Het F&B Management Platform digitaliseert de back-of-houseprocessen van restaurants met meerdere eenheden, netwerken van dark kitchens, grootschalige cateringorganisaties en maaltijdboxbedrijven.

Apicbase schaalt mee met uw onderneming. Voeg nieuwe eenheden toe naarmate u groeit en extra modules wanneer u die nodig hebt. U hebt de keuze uit 9 modules en API’s, die allemaal naadloos samenwerken. Mix en match om aan uw behoeften te voldoen!

MENU ENGINEERING – Uw centrale hub voor recept- en menuontwikkeling, met geautomatiseerde kostprijsberekeningen, margecontroles, ingrediëntendatabase, food cost berekeningen en allergenencontroles. Stem af op perfectie en rol uit over de hele groep.

INKOOP – Voorkom overstocks en voorraaddaling bij elke eenheid. Uw inkooporders en aankoopbeslissingen worden gestuurd door real-time gegevens van uw voorraden, productie en planning. Beperk de voedselkosten met gegevensgestuurde inkooporders.

CENTRALE KEUKEN – Bestel, lever en ontvang van de centrale keuken naar de winkels. Houd zicht op bestellingen. Voorraden op alle locaties worden direct bijgewerkt. Stem de inkoop en productie in uw centrale productie-eenheid af op de inkomende bestellingen van lokale restaurants.

INVENTARIS – Houd de voorraad in de gaten, zonder dagelijkse tellingen. Automatiseer uw voorraden en houd de voedsel- en drankvoorraad nauwkeurig bij tot op de ruwe ingrediënten.

SALES ANALYTICS – Creëer schitterende menu’s met grote marges. Beschik over de gegevens om winstgevende menu’s samen te stellen met de best verkopende artikelen. Uw COGS en verkoop per item worden gecombineerd in een enkele matrix om u te helpen uw menu’s elke keer weer perfect af te stellen.

TAKEN & HACCP PLANNING – Doorsta met gemak voedselveiligheidsaudits. Een taakbeheersysteem voor foodservice op meerdere locaties. Plan, controleer en documenteer CCP’s met drag&drop-efficiëntie.

PRODUCTIEPLANNING – Stel volledig berekende productieplannen op. Wijs taken toe aan mensen en werkstations en houd de voortgang bij – alles op één plek, voor uw hele onderneming. Plan de productie end-to-end, in seconden.

MENU PLANNING – Plan vooruit. Voorspel alles. Uw one-touch keuken management tool. Voer porties in en krijg een volledig overzicht van alle back-of-house processen, tot en met de kleinste financiële details.

ACCOUNTING – Ontdek factuurfouten voordat ze verloren gaan in de administratie. Koppel uw inkooporders automatisch aan de overeenkomstige facturen in uw boekhoudsoftware en stroomlijn het validatieproces.

API – Versterk uw technisch ecosysteem met krachtige API’s. Verbind alles. Onze robuuste API-eindpunten maken het geautomatiseerd delen van gegevens tussen uw favoriete softwareoplossingen eenvoudig.

Gemarkeerd product

Vacatures

Neem contact met ons op