17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

ADM automaten B.V.
ADM automaten

ADM automaten B.V.

Over ons

ADM automaten: Haal eruit wat erin zit!

ADM automaten staat voor een typisch Nederlands kwaliteitsproduct waar wij als familiebedrijf trots op zijn!

Al sinds 1955 ontwikkelen en produceren wij de bekende Nederlandse loketautomaten voor de verkoop van kroketten, frikandellen en vele andere warme snacks. Tevens zijn onze nieuwste moderne elektronische automaten ook zeer geschikt voor andere uiteenlopende producten die desgewenst contactloos uit onze automaat verkocht kunnen worden.
Sinds de introductie van het contactloos betalen leveren wij naast muntinworp nagenoeg alle automaten met deze betaalterminals die, naast gemak en snelheid, zorgen voor stevige omzetstijgingen tot wel 60%!

ADM levert automaten binnen Europa maar ook wereldwijd aan vele Fast-Food ketens, snackbars, supermarktbedrijven, tankstations, attractieparken en dierentuinen. Een aantal bekende, gerenommeerde ondernemingen zoals Shell (snelwegstations)-Smullers (NS Treinstations) – Efteling(attractiepark) en Plus/Albert Heijn supermarkten hebben ADM al jarenlang als hun vaste leverancier van loketautomaten.

Ook voor automaten met afwijkende specificaties bent u bij ons aan het juiste adres. Denk hierbij aan z.g. breedvakautomaten voor warme of koude maaltijden, diepe automaten voor panini’s en baquettes en onze gekoelde automaten voor frisdranken, salades en belegde broodjes. Geeft u de voorkeur aan een automaat in een afwijkende RAL kleur? Ook hier kunnen wij samen met u de juiste keuze maken.

Kijk op: www.admautomaten.nl voor meer informatie en volg ons op facebook en LinkedIn voor actuele ontwikkelingen.

ADM Automaten
“MADE IN HOLLAND”

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top