Tasty plantbased – EVA vzw

The Tasty Green Future is… Plantbased!
Het thema doorheen Horeca Expo dit jaar is Taste The Green Future. Volgens EVA vzw is een Tasty Food Future… Plantbased. Om chefs hier op voor te bereiden brengt EVA twee kookdemo’s, vol met tips en kooktricks. De chefs bereiden veggie gerechten om klanten mee te verleiden! Na de demo’s, kan je ook telkens proeven. Tijdens de demo’s worden er ook 20 nieuwe receptenfiches gelanceerd, voorzien van een gezondheids- en milieuscore.

Tasty Plantbased bij PXL Hogeschool in Hasselt, winnaar Gault&Millau Catering Award 2018
De catering bij PXL scoort op het gebied van lekkere veggie en vegan opties al jaren hoog bij de studenten. PXL is ook dit jaar een van de Try Vegan-deelnemers. Hun inspanningen in de keuken werden vorig jaar beloond met een Gault&Millau Catering Award. Tijdens hun demo op Horeca Expo maken de PXL chefs Pieter Janssen en Hubert Vrancken twee inspirerende gerechten en geven ze uitleg over hun aanpak en visie.

Tasty Plantbased Veggiedag
Of iemand nu meedoet met Donderdag Veggiedag of een eigen veggiedag organiseert, weet dat het belangrijk is om de keuken wat tijd te geven om de recepten op punt te stellen. EVA-chef Ann Veeckman maakt het makkelijk en bereidt tijdens haar demo twee gerechten die hun succes al bewezen hebben. Ze gebruikt nieuwe producten en kooktechnieken die ieders keuken verder op weg kunnen helpen.

Scroll naar top