Sustainability in Hospitality – Artesis Plantijn Colloquium

Hoe goed scoort de Foodservice en de hotelsector in het bijzonder op duurzaamheidsvlak? Waar kan/moet het beter? Hoe pak je dat aan?
Heel veel vragen waar ze een antwoord op brengen:

  • Presentatie van de resultaten van een onderzoek door Foodservice Community i.s.m. AP hogeschool door Carolien Plevier: hoe ver staan we in België/Vlaanderen?
  • Duiding bij de aanpak binnen de Radisson group door Sven Wiltink: verder dan spaardouchekoppen!
  • Duiding bij de supportmogelijkheden van MVO Vlaanderen door Bie De Keulenaer.
  • Studenten Bachelor Hotelmanagement AP Hogeschool deden voorbereidend onderzoek en werk, met als doel de hotels van de Radisson Hotel Group nog verder te helpen in het verduurzamen van hun hotel. Hun ruwbouwversie van het businessplan moeten ze live afwerken en fine tunen terwijl een heleboel specialisten-coaches hen faciliteren. En u mag ook mee “triggeren”, helpen, sturen! Het wordt dus een co-creatie event.
  • Tot slot presenteren de studenten hun final proposal voor verbetermogelijkheden in Radisson hotels.

Inschrijven via http://www.ap.be