Start-ups – Foodlab Proef

Van de eerste Belgische plantaardige dumplings tot gefermenteerde en gepekelde voeding: ontdek de meest innovatieve producten van een aantal start-ups en maak kennis met het food incubator programma van Foodlab Proef.

Soms lijkt alles al eens uitgevonden te zijn en zijn inspiratie en innovatie moeilijk te vinden. Als foodlab, food incubator en curator van de start-up zone van Horeca Expo, wil Proef tonen dat er nog heel wat voedingsproducten en dranken kunnen worden uitgevonden en heruitgevonden. Innovatie is daarbij een van de belangrijkste kernwaarden van het foodlab en start-ups zijn per definitie een combinatie van inspiratie en innovatie.
Een bedrijf opstarten kan een enorme uitdaging zijn zonder de kennis, de ervaring, de ruimte en een netwerk. Hierbij kan Proef een belangrijke rol spelen als food incubator. Proef begeleidt start-ups en bedrijven van A tot Z om hun idee te concretiseren en hun bedrijf of product succesvol te lanceren.
Enkele van hun meest belovende en ambitieuze start-ups zullen aanwezig zijn tijdens Horeca Expo: van de eerste Belgische plantaardige dumplings tot kombucha limonade tot gefermenteerde en gepekelde voeding. De starters vertellen elk over hun verhaal, hun product en over hun ervaring met het food incubator programma van Proef.

De aanwezige start-ups zijn:

  • Davai Delicious Dumplings
  • Ferm Kombucha
  • Pickle & Spice
  • Mistery Gin
  • Monsieur Boudin
Scroll naar top