Koffie en chocolade – diversifiëren in smaak, textuur en aanbod

Koffie en chocolade fascineren, verblijden en verwennen de innerlijke mens. Ontdek hoe te werken met cold brew coffee, nieuwe chocolade trends en infusen. Hoe met verschillende technieken te werken in koude en warme dranken. Koffie en chocolade, beide werelden smelten samen of worden creatief apart gebruikt en vormen geen geheim meer. Degusteer in een heerlijke drank ondermeer Ruby RB1, de overheerlijke van nature roze, fruitige en licht zurige chocolade van Barry-Callebaut. Ontdek de nieuwste cacaosoort en dranken gemaakt met cold-brew coffee. Koffie en chocolade in efficiente en creatieve dranken, ontdek het bij deze vakexpert:
Peter Hernou – onafhankelijk consulent en trainer – meervoudig nationaal en Wereldkampioen alsook Callebaut Beverage Ambassador en schrijver van ’s Werelds “Best Coffee Book”, neemt u graag mee in zijn fascinatie hoe koffie en chocolade te pairen in dranken.