Bocuse d’Or Commis Challenge 2019-2021

Deze nationale selectiewedstrijd Bocuse d’Or Commis Challenge wordt om de 2 jaar georganiseerd.
Hier wordt de commis geselecteerd die een team zal vormen met de geselecteerde chef en België zal vertegenwoordigen op de Europese finale in Tallinn (juni 2020) en – bij selectie – op de wereldfinale in Lyon (januari 2021).

De 5 finalisten voor de nationale selectie zijn:

  • Tuur Mertens – Hotelschool Spermalie Brugge
  • Yorde Mertens – Talentschool Turnhout
  • Sean Van Doorne – Hotelschool Gent
  • Tom Pierat – Restaurant Le Mont a Gourmet Courcelles
  • Louis Wauters – Hotelschool Ter Duinen Koksijde

Het opgelegde thema: zeetong filets “Ostendaise” (eigen versie)

De kandidaten krijgen hiervoor 2.30 uren de tijd.
De jury wordt voorgezeten door Nick Bril (nationaal juryvoorzitter campagne 2019-2021).

Scroll naar top