zondag 18/11

Tijdstip

Thema

Organisatie / spreker

Locatie

10u30 - 16u00
Young Chefs Team
Flanders Food Faculty
Competition & Demonstration Kitchen
11u00 - 12u30 Startersopleiding Horeca Vlaanderen ism Unizo
Skylounge
11u00 - 12u00 Menu-engineering in praktijk
Growzer Innovation Platform
11u00 - 14u00 Belgian Cup Tasters Championship - deel I
Specialty Coffee Association
Coffee & Tea Academy
13u00 - 14u00 Menu-engineering in praktijk
Growzer Innovation Platform
13u00 - 13u45 Fruitige rode wijnen in hedendaagse gastronomie
Piet Vannieuwenhuyse
Wine Village
14u30 - 18u30
Client data
Resengo Innovation Platform
14u30 - 15u30 Broes Tavernier - 't Vijfde Seizoen
NortSeaChefs Chef's Place
14u30 - 15u15 Hoe de restaurantbezoeker overtuigen van de kwaliteit van Oostenrijkse wijnen?
Sybille Troubleyn & Jazzper Van Papeghem
Wine Village
15u00 - 18u00 Kapittel O'de Flander
O'de Flander
Flex Meeting Rooms
15u00 - 17u00 Belgian Cup Tasters Championship - deel II
Specialty Coffee Association
Coffee & Tea Academy
16u00 - 17u00 Marc Clement - The Bistronomy
Monarti Chef's Place
16u00 - 16u45 Ontdek de diversiteit van Nieuw-Zeelandse wijn
Piet Vannieuwenhuyse
Wine Village
18u30 Belgian Cup Tasters Championship - Finale
Specialty Coffee Association
Coffee & Tea Academy
Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer