maandag 19/11

Tijdstip

Thema

Organisatie

Locatie

10u30 - 12u30
Jong Talent - Jeune Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux
Les Disciples Escoffier Benelux
Competition & Demonstration Kitchen
10u30 - 14u30
Influencer Marketing
Influo Innovation Platform
11u00 - 17u00 Gelato Festival Challenge Belgium
Carpigiani Stand 2118
11u00 - 12u30
Startersopleiding Horeca Vlaanderen ism Unizo
Skylounge
11u00 - 13u00
Brussels Beer Challenge
Becomev Flex Meeting Rooms
11u30 - 12u30
Maarten Bouckaert - Castor
NorthSeaChefs Chef's Place
12u30 - 13u30 Koffie en thee anders bekeken in een horecazaak van de toekomst
Peter Deprez - Viva Sara
Coffee & Tea Academy
13u00 - 16u00
Viskok van het Jaar 2019
Vlam Competition & Demonstration Kitchen
13u00 - 13u45 Master Talent Culinary
  Wine Village
13u00 - 15u00
Tim Boury - Boury, Thijs Meliefste - Meliefste & Hannes De Smet (Cocktailmaster)
Truffel.be Chef's Place
14u00 - 15u00 Koffie leren proeven en beoordelen in 30 minuten
Katrien Pauwels - OR Coffee
Coffee & Tea Academy
14u00 - 17u00
Flanders Food Faculty (gesloten vergadering)
Flanders Food Faculty
Flex Boardroom
14u30 - 16u00
Leermeesters Meet & Greet
Horeca Vorming Vlaanderen
Skylounge
14u30 - 18u30 Client data
Resengo Innovation Platform
14u30 - 15u30 WK Best Sommelier of the World 2019 update
A.S.I. Vice Voorzitter William Wouter
Wine Village
15u30 - 16u30 Ren& Mathieu - La Distillerie
Dolce World
Chef's Place
16u00 - 19u00 Presentatie MICHELIN gids België Luxemburg 2019
Michelin Flex XL
17u00 - 18u00 Eros Tomassetti - Diverso
Gault&Millau Chef's Place

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer