where passionate
professionals meet

Vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels

19 – 22.11.23
10 – 18u

Vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels

where passionate
professionals meet


19 – 22.11.23
10 – 18u

where passionate
professionals meet

Vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels

19 – 22.11.23
10 – 18u

Totaalaanbod

Tijdens deze topvierdaagse voor de horeca en grootkeukensector zijn zowel gevestigde als nieuwe merken vertegenwoordigd. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.

Exposantenlijst

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om! De aanwezige exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends. Bekijk welke exposanten reeds ingeschreven zijn.

Randprogramma

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met een gevarieerd programma aan workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s. 

NIEUW • NIEUW • NIEUW

Dat “overnight stay” een groeiende markt is, bewijzen de cijfers van de meest recente Foodservice Alliance Jaarmonitor.

Hal 3 is tijdens Horeca Expo 2023 volledig gericht op het segment HOTEL & HOSPITALITY. We richten ons op eigenaars en medewerkers van hotels, b&b’s en uitbaters van andere logies.

Alle hotelaspecten komen aan bod, gaande van het slaap- en zitgedeelte, over de badkamer en wellness/fitnessruimte tot de lobby, de bar en het restaurant. En dit op het vlak van zowel meubilair, apparatuur, aankleding als accessoires. 

Interesse in een standruimte? Neem dan contact op met Ruth Blanchaert, 0475 27 09 70.

Food & Non-food

Food &
Non-food

De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector.
Cafe world & Nightlife

Coffee, Tea,
Sweets & Breakfast

Het accent op koffie, thee, zoet, ijs, bakery en ontbijt. En dit op het vlak van zowel producten, apparatuur als accessoires.
Hotel & Hospitality

Hotel &
Hospitality

Alle hotelaspecten gaande van het slaap- en zitgedeelte, over de badkamer en wellness/fitnessruimte tot de lobby, de bar en het restauant.
homepage - fast casual

Fast
casual

Vers en authentiek! Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter. Het aanbod omvat niet enkel voeding, maar ook een waaier aan healthy juices & drinks.
Kitchen equipment

Kitchen
equipment

Niet enkel een breed scala aan (groot)keukens , maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen. Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur.
Coffee, Tea, Sweets & Breakfast

Cafe world &
Nightlife

Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.
Snacks & Fastfood

Snacks &
Fastfood

Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist! Een ruim aanbod van leveranciers op het vlak van snacks, aardappelproducten, sauzen, oliën & vetten, apparatuur, verpakking, vetophaling, aankleding voor binnen én buiten, …
Chef's Place

Chef's
Place

Een unieke belevingszone in een sfeervol kader waar een select aantal exposanten een topaanbod biedt van delicatessen, wijn, spirits, tableware en decoratie.

Inspiration

Food services meets food retail

Blurring concepts… het is een trend die al een tijdje gaande was, maar Covid heeft deze ontwikkelingen in de markt aanzienlijk versneld. 

Horeca Expo richt zich dan ook niet uitsluitend naar horeca en grootkeukens, maar boort met de eetwinkels een nieuwe doelgroep aan. Kwalitatieve food stores kunnen op de beurs terecht voor verse producten, technologische oplossingen, verpakking, inrichting, keukenapparatuur, ….

Eetalage

Aftermovie

We blikken vol trots terug op een succesvolle 33ste editie en bedanken graag de aanwezige exposanten die alles uit de kast hebben gehaald om zich op een attractieve en creatieve manier te presenteren.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met tal van prestigieuze wedstrijden en boeiende presentaties.

We bundelden alle hoogtepunten in onze aftermovie. Geniet gerust na met deze compilatie!

Play Video about HE22-Thumbnail-Aftermovie

Met dank aan onze partners

Scroll naar top