Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Bedankt!

Horeca Expo 2016 was een succes. Met 53.337 bezoekers sloten wij op 24 november de 28ste editie van Horeca Expo af. 
Noteer alvast in uw agenda: 19 - 23 november 2017, voor een nieuwe editie van Horeca Expo!

Dit was Horeca Expo 2016


   

Met oprechte trots reikten we dit jaar twee prijzen uit voor de Culinaire Persoonlijkheid van de Belgische Gastronomie 2016. Uit respect en genegenheid kenden we een Award postuum toe aan Jozef Govaerts van Culinair Ambiance en Foodprint. Ook Geert Van Hecke (De Karmeliet) ontving deze Award voor zijn carrière en jarenlange inzet.

Jong talent werd bekroond: Michael Vanderhaeghe en Marieke Vereecke (restaurant Castor) wonnen de Wedstrijd Jong Talent Disciples d’Auguste Escoffier. Sam Van Houcke, chef van restaurant Onder de Toren, werd “Viskok van het Jaar 2017”.

Fris Doekske nam de Persaward in ontvangst met zijn baanbrekend product Stable Table. Het publiek schonk de Publieksaward aan Sable Breton Bakery voor zijn baanbrekende Taartbodems.
Chefs en maîtres waren massaal aanwezig voor de bekendmaking van de sterren in de Michelin Belux Gids 2017, die met veel enthousiasme werd onthaald. 

Wij danken alle exposanten, partners, beroepsorganisaties en vakbezoekers voor het vertrouwen. 

Facts & figures

  • Meer dan 650 exposanten
  • meer dan 50.000 professionele bezoekers
  • 54.000 m²
  • 3.000 merken

Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. 

Met dank aan de samenwerking met onze toppartners, is het aanbod van culinaire wedstrijdenworkshopstrend talks en seminaries op de beurs veelbelovend. Bekijk ons programma 2016!

Horeca Expo in beeld


Dit was Horeca Expo 2015!

Volg Horeca Expo live

HORECA EXPO APP


Download onze app!Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer