Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Good Vibes dankzij de duurzame producten van Your Choice

‘Good vibes’ staan dit jaar centraal op onze vijfdaagse Horeca Expo in Gent. Eén van die good vibes is ongetwijfeld de aandacht die besteed wordt aan duurzame voeding. En dat is vandaag de dag belangrijker dan ooit.

Your Choice maakt het voor leveranciers en grootverbruikers alvast wat simpeler! Hoe?

Vredeseilanden creëert, in samenwerking met Fairtrade Belgium en BioForum Vlaanderen, een ontmoetingsplek op Your Choice in hal 4 op stand 423Z. 

 

Daar stellen een groot aantal duurzame producenten en leveranciers hun producten voor.

Een aantal klassieke exposanten van Horeca Expo tonen hun duurzaam aanbod via de Your Choice-route en in de Sky Lounge komen minder bekende aspecten van duurzame voeding aan bod tijdens vier verrassende ontbijtsessies. Deze sessies focussen onder andere op duurzame voeding op school en in de toekomst.

Maar wat houdt die duurzame voeding nu net in? Als consument worden we geconfronteerd met onze grote ecologische voetafdruk: meer dan 30% wordt bepaald door ons consumptiegedrag wat betreft voeding. Wij kunnen alvast minder vlees eten, lokale groenten kopen en onze afvalberg verkleinen. Maar het is belangrijk ook de rest van de voedselketen mee op de kar te trekken. En daar dient Your Choice voor. Leveranciers denken dat de vraag naar duurzame voeding er niet is en grootverbruikers weten niet bij wie ze moeten aankloppen. Bij Your Choice kan je ondervinden dat dit niet langer het geval is en kan je contacten uitwisselen voor een duurzame toekomst.

Bent u geïnteresseerd en heeft u zin in wat good vibes? Schrijf u dan zeker nog in via www.salonyourchoice.be. Tot dan?

 Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer