Uw jaarlijkse afspraak met de Belgische horecasector en grootkeukens

 

Horeca Expo is al meer dan 28 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. 

Naast vraag en aanbod, biedt Horeca Expo een veelbelovend programma: culinaire wedstrijden met jonge ambitieuze topchefs, workshops met de beste barista's en thee-experten, trend talks door sterke innovatieve bedrijven, demonstraties door sterrenchefs en seminaries door organisaties met expertise in en een hart voor horeca. 
 

Imagination. Inspiration. Innovation.

Innovation @horecaexpo

Nieuwe ideeën en sterke producten. Luisteren, bewonderen en genieten. Inspiratie delen en vermenigvuldigen. 

Het Innovation Platform wordt een plek vol verbeelding. Dit is hét platform waar innovatie en inspiratie elkaar ontmoeten. 
We verrassen u met een Peep Show Box waar u wordt getriggerd door beelden en verhalen. The Foodservice Community, Leadersclub, Master Culinary Talent en POM West-Vlaanderen nemen u mee in hun succes stories. Ontdek de beste innovaties, bekroond met een Innovation Award. En maak kennis met onze beloftevolle starters, rondom het Innovation Platform. 

Kom langs en laat u inspireren! 

Het Innovation Platform bevindt zich aan de ingang van hal 3. 

 

De winnaars zijn bekend!

Klik hier voor een overzicht 

 

Innovation Awards 2017

Horeca Expo presenteert u elk jaar de nieuwste en meest innovatieve producten en diensten in verschillende segmenten. Een vakjury bekroont de beste innovaties met een Innovation Award. Bekijk alvast de inzendingen die in aanmerking komen voor een Award.

De geselecteerden voor de Innovation Awards 2017

 

Specials@horecaexpo

Het verhaal van boon tot kop, hoe maakt u een uitmuntende thee, hoe start u uw eigen koffiebar... Schrijf u in voor deze boeiende workshops! 

Een uitgebreid aanbod van koffie, thee en zoet vindt u op de Coffee & Tea Market in hal 2. 

Kom de sfeer van de Food Market opsnuiven in hal 4! 
Exposanten verrassen u met trendy en ambachtelijke producten.

09/241 92 11     Follow us on    

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer