Programma trendtalks

Trendtalks op het Innovation Platform

Wat is het geheim van succesvolle startups? Wat kan je allemaal doen met geuren? Hoe trek je nieuwe klanten aan? Hoe wordt je zaak succesvol op social media? The Foodservice Community, Leadersclub, Master Culinary Talent en POM West-Vlaanderen nemen u mee in hun verhaal. Op het programma: live tastings, paneldisscussies en boordevol inspiratie!

Neem een kijkje naar het programma! Inschrijven kan vanaf oktober. 

 

ZONDAG 19.11

Foodservice Community panel onderzoeksresultaten

15.00u - 15.30u

Hoe doen u en uw vakgenoten het?
Wat zijn de uitdagingen?
Is de sector versnipperd of hebben we toch veel gemeen. Wij presenteren u interessante resultaten uit de Foodservice Community scan. Voor restaurants, frituren, broodjeszaken en catering.

Wordt succesvol met je zaak op Facebook in 10 praktische stappen

16.00 – 16.30

Hoe te beginnen met Facebook of hoe te verbeteren? 91% van de mensen onder de 35 zit dagelijks op internet in België en er zijn 6,6 mio Facebook gebruikers en 80% logt dagelijks in. Die wil je toch niet missen als mogelijke klant? Kom langs op het innovatie platform en met 10 handige tips, kun je morgen al succesvol zijn!

MAANDAG 20.11

Sessie met Wim Ballieu

12.00u - 12.30u

Een sessie door Leadersclub, met Wim Ballieu van Balls & Glory. 

Wim Ballieu, zoon van een slager en founder van Balls & Glory, startte dit concept 5 jaar geleden op als pop up in Gent.
Ondertussen is Balls & Glory niet meer weg te denken uit ons horecalandschap en zijn er 5 vestigingen. Maar Wim’s ambitie ligt een pak hoger...
Hij vertelt u zijn verhaal op het Innovation Platform om 12.00u.  

 

Live paneldiscussie: Nieuwe klanten trekken

13.00u – 13.30u

Uit ons onderzoek van de Foodservice Community scan (het Belgische platform voor de Horeca en Catering professional) gaven u en uw vakgenoten aan dat nieuwe klanten trekken een van de belangrijkste uitdagingen is op dit moment. Graag praten we hierover met u in een live paneldiscussie en leren we van elkaar en wie weet gaat u met een oplossing naar huis! Dus sluit u aan ter plekke of meld u vantevoren aan via info@foodservicecommunity.be

Sessie met Jan Buytaert

Een sessie door Master Culinary Talent, met Njam-gezicht Jan Buytaert. 

Wat doet Virtual Reality voor uw zaak?

15.00u - 15.30u

Virtual Reality, ver van mijn bed show?
Niet relevant voor mij? Niets van dat alles, wij laten u in 20 minuten zien, wat u er mee kan en u gaat zeker geïnspireerd weg.

Uw mening telt! Blind tastings en u kiest!

16.00u - 16.30u 

In samenwerking met de founding partners van de Foodservice Community kunt u op professionele wijze producten keuren en uw mening geven. De partners gaan daarna met uw feedback aan de slag. Zo worden we samen succesvol. 

DINSDAG 21.11

Live paneldiscussie: Nieuwe klanten trekken

12.00u – 12.30u

Uit ons onderzoek van de Foodservice Community scan (het Belgische platform voor de Horeca en Catering professional) gaven u en uw vakgenoten aan dat nieuwe klanten trekken een van de belangrijkste uitdagingen is op dit moment. Graag praten we hierover met u in een live paneldiscussie en leren we van elkaar en wie weet gaat u met een oplossing naar huis! Dus sluit u aan ter plekke of meld u vantevoren aan via info@foodservicecommunity.be


Wat doet Virtual Reality voor uw zaak?

15.00u - 15.30u 

Virtual Reality, ver van mijn bed show? Niet relevant voor mij? Niets van dat alles, wij laten u in 20 minuten zien, wat u er mee kunt en u gaat zeker geïnspireerd weg.

Foodservice Community panel onderzoeksresultaten

16.00u - 16.30u

Hoe doen u en uw vakgenoten het? Wat zijn de uitdagingen? Is de sector versnipperd of hebben we toch veel gemeen. Wij presenteren u interessante resultaten uit de Foodservice Community scan. Voor restaurants, frituren, broodjeszaken en catering.

WOENSDAG 22.11

Wordt succesvol met je zaak op Facebook in 10 praktische stappen

12.00u - 12.30u 

Hoe te beginnen met Facebook of hoe te verbeteren? 91% van de mensen onder de 35 zit dagelijks op internet in België en er zijn 6,6 mio Facebook gebruikers en 80% logt dagelijks in. Die wil je toch niet missen als mogelijke klant? Kom langs op het innovatie platform en met 10 handige tips, kun je morgen al succesvol zijn!

Een kijkje over de grens, hoe doen start-ups het daar?

14.00u - 14.30u 

Boyd Baptiste, Amsterdamse horeca ondernemer, neemt u mee hoe hij Martin’s Sporting Club, een bar-restaurant, is begonnen en waarom hij welke keuzes heeft gemaakt. Geniet van zijn verhaal en neem de tips mee, immers kennis delen is succes vermenigvuldigen!

Live paneldiscussie: Meer service & gastvrijheid bieden

15.00u - 15.30u 

Uit ons onderzoek van de Foodservice Community scan (het Belgische platform voor de Horeca en Catering professional) gaven u en uw vakgenoten aan dat meer service & gastvrijheid in catering een van de belangrijkste uitdagingen is op dit moment. Graag praten we hierover met u in een live paneldiscussie en leren we van elkaar en wie weet gaat u met een oplossing naar huis! Dus sluit u aan ter plekke of meld u vantevoren aan via info@foodservicecommunity.be

DONDERDAG 23.11

Uw mening telt! Blind tastings en u kiest!

13.00 - 13.30u 

In samenwerking met de founding partners van de Foodservice Community kunt u op professionele wijze producten keuren en uw mening geven. De partners gaan daarna met uw feedback aan de slag. Zo worden we samen succesvol. 

Een kijkje over de grens, hoe doen start-ups het daar?

15.00u - 15.30u 

Boyd Baptiste, Amsterdamse horeca ondernemer, neemt u mee hoe hij Martin’s Sporting Club, een bar-restaurant, is begonnen en waarom hij welke keuzes heeft gemaakt. Geniet van zijn verhaal en neem de tips mee, immers kennis delen is succes vermenigvuldigen!

Making the difference since 1989

09/241 92 11     Follow us on    

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer